ЈУ Економска школа учествовала је на 23. изложби идеја, иновација и стваралаштва "ИНОСТ МЛАДИХ 2021". Након тродневних предавање, радионица и излагања радова, проглашени су најуспешнији радови. Наши ученици и професори су поносни носиоци сљедећих похвала, признања и награда:
Од признање за одрасле учеснике сребрну плакету освојиле су наше професорице Жељка Дамјановић и Тијана Пауновић са радом "STEAM приступ и употреба ChatBota у настави".
Један од најбољих ментора у категорији признања за средње школе је професорица Тијана Пауновић.
Двије сребрне плакете у категорији најбољих ученичких радова отишле су у руке наших ученица те су награђени радови "Криптовалуте", аутора је ученица Ана Куртиновић; и
"RTTBAMS Систем за праћење аномалија банкарских трансакција у реалном времену", аутори ученице Катарина Шолаја, Јелена Савић и Ана Куртиновић;
Бронзана плакета додијељена је раду под насловом
"Од Ејде Бајрон до вјештачке интелигенције" ученица Маје Зечевић и Сање Божановић.
Честитамо нашим ученицама и професорицама на учешћу и освојеним плакетама, признања и наградама! На овај начин промовишемо и апелујемо на креативан и иновативан приступ раду и сагледавању градива што је важан елеменат развијања тока мисли код наших ученика, будућих научника.